Pondělí |
Přesnídávka: |
Chléb s vaječnou pomazánkou, zelenina, ovocný čaj |
|
Oběd: |
Polévka: hovězí se strouháním kapustový karbanátek, bramborová kaše, zeleninový salát |
|
Svačina: |
Rohlík s máslem a plátky sýra, zelenina, mléko |
Úterý |
Přesnídávka: |
Chléb s tvarohovou pomazánkou, zelenina, bílá káva |
|
Oběd: |
Polévka: kapustová Vepřové maso na paprice, brambor, čaj |
|
Svačina: |
Pudink s piškoty a ovocem, čaj se šťávou |
Středa |
Přesnídávka: |
Dýňová kostka s pomazánkou z krabích tyčinek, zelenina, čaj |
|
Oběd: |
Polévka: gulášová lívance se džemem a tvarohem, ovoce, kakao |
|
Svačina: |
Obložený chléb, zelenina, čaj |
Čtvrtek |
Přesnídávka: |
Rohlík s máslem a džemem, jablko, bílá káva |
|
Oběd: |
Polévka: z vaječné jíšky Dušená játra, dušená rýže, džus |
|
Svačina: |
smetánek, rohlík, čaj se sirupem |
Pátek |
Přesnídávka: |
Zapečený toast se šunkou a sýrem, zelenina, čaj |
|
Oběd: |
Polévka: květáková pečené vepřové maso, brambor, dušená mrkev, čaj |
|
Svačina: |
Cereálie – polštářky s kakaovou náplní, ovoce, mléko |
Dobrou chuť Vám přeje kuchařka Alena Janečková
a vedoucí stravování Eva Bláhová