Pondělí |
Přesnídávka: |
Chléb se sýrovou pomazánkou, kedlubna, mléko |
|
Oběd: |
Polévka: z hokaida smetanová rybí filé zapečené s paprikou, rajčetem a cibulí, brambor, čaj |
|
Svačina: |
Šlehaný tvarohový krém s ovocem, rohlík, čaj |
Úterý |
Přesnídávka: |
V Restauraci „U Lemura“ v ZOO |
|
Oběd: |
Polévka: hráškový krém kuřecí směs se zeleninou, nudličky, džus |
|
Svačina: |
Řezy s jablky a drobenkou, ovoce, kakao |
Středa |
Přesnídávka: |
Chléb s masovou pomazánkou, zeleninová obloha, ovocný čaj |
|
Oběd: |
Polévka: franfurtská chodské koláče s povidly, tvarohem a mákem, ovoce, bílá káva |
|
Svačina: |
Chléb s máslem a plátky sýra, zelenina, mléko |
Čtvrtek |
Přesnídávka: |
Topinky s česnekem, zelenina, švédský čaj |
|
Oběd: |
Polévka: pórková Karbanátek, bramborová kaše, zelný salát, džus |
|
Svačina: |
Houska s máslem a džemem, ovoce, kakao |
Pátek |
Přesnídávka: |
Chléb s tvarohovou pomazánkou s ředkvičkami, mléko |
|
Oběd: |
Polévka: z mletého masa s vejci a rýží kovbojské fazole, celozrnná bageta, minerálka |
|
Svačina: |
Loupáček, jablko, sladké kefírové mléko |
Dobrou chuť Vám přeje kuchařka Alena Janečková
a vedoucí stravování Eva Bláhová